Drömmar för ett år sen

Så sjukt att jag var i USA för precis ett år sen. Postade då ett inlägg om det som lockade mig mest vid tillfället.
 
Flytta till Edinburgh. Åkte faktiskt dit i höstas med planen att cykla ner till London, men cykeln jag fick tag på var ett jävla åbäke. Fick iallafall se lite av landsbygden och själva staden i kanske fem dagar. Fan-tas-tisk.
 
Flytta till Bergen eller Trondheim. Fick för mig att det är lättare att skaffa jobb där men hamnade i Oslo istället. Vill fortfarande besöka fjordarna dock!
 
Flytta till Schweiz över sommar- eller vintersäsong. Tja.. åkte ju ner till Schweiz även om jag inte stannade så länge. Kan såklart inte döma ut hela landet men ställena jag hamnade på hade inte alls samma känsla som Österrike. Skulle jag åka tillbaka till alperna av ena eller andra anledningen hade jag faktiskt valt de andra länderna.
 
Flytta till Australien eller Nya Zeeland. Har fortfarande lika stor längtan efter Nya Zeeland. Intresset för Australien har avtagit något.
 
Dra till Kenya och volontärarbeta. Hade nog hellre åkt till Ecuador som det känns nu.
 
Flytta till norra Finland eller Sverige. Tveksamt om jag velat flytta dit men besöka, ja!
 
Åka till rysktalande land för språkkurs. Här har jag inte bestämt mig riktigt. Hade jag haft pengarna hade jag åkt utan tvekan. Men just nu är jag mer ute efter en längre resa genom Ryssland, hade utan tvekan fångat upp en hel del ryska på vägen.
 
Tänkte ta vårens planer i nästa inlägg.
 
 

Kommentera här: