Dag 13 - En vanlig dag hemma hos mig

En ganska typisk dag här i Tyskland är att gå upp vid halv sju på morgonen och göra de två minsta barnen färdiga. Två timmar senare tar vi bussen ner till stan och byter till en spårvagn att ta oss vidare till andra sidan stan med, för att slutligen hoppa på den sista bussen mot Binos dagis där jag och lilla Julius lämnar honom, vinkar och gör samma procedur hem. Ibland missar vi bussen och får gå och inspektera affärer grundligt där han även har en förmåga att tappa bort mig även om jag står två meter bakom honom. Söt.

Sen pusslar vi mestadels av dagarna. Och målar, leker med lera, läser böcker, pekar på bilderna i böckerna, lyssnar på musik, spelar spel, bygger legohus och lär honom nya ord.

Efter jag slutat jobba vid två på eftermiddagen vet man aldrig vad som händer. Går på bio med Vivi, träffar tjejerna, umgås med Robert eller bara lägger mig och sover.

Helgerna brukar innebära utekvällar på massa krogar och nattklubbar, utflykter till olika städer och träffa folk att dra till nya ställen med här i Würzburg. Erkänner att jag gillar att tillbringa en och annan kvart med Robert också.
Och framöver har vi en hel del andra länder planerade att besöka. Tyskland ligger ju mitt i smeten!

Ska försöka skriva oftare om speciella händelser vi gör. Har viss bildbrist, men vafalls.
Nu vet ni, och på återseende mitt herrskap.