PETRISTUGAN

Idag tänkte jag faktiskt vara duktig och skriva ett riktigt inlägg.

Denna veckan har jag mest varit hemma hos en viss Mat-Tina och varit allmänt lat. Mys.
Sen i onsdags skulle jag och Fritsie till biljard, men vi stack på förfest hos en Pierre istället där även Tove, Johannes och några till var. Kände bara till Johannes som gick på FBU för några år sen.
Haha när dom var på balkongen och rökte stannade dom en tjej som sen kom upp till lägenheten. Hon var trettitvå och väldigt lustig. Hon skulle ut ensam för att se om där fanns något folk hon kände. Också hade hon två pojkvänner och fick ett glas med glögg blandat med vatten. Jag tror inte hon köpte att det var vodka i, men drack gjorde hon ändå efter konstaterandet att där faktiskt var alkohol i.
Också drog vi till banken sen på kvällen. Haha där var INGET folk. Bara en massa gamlingar och vi. Plus halva vår klass från högstadiet och några überpeppade tjejer.

Igår var jag på vårdcentralen för att jag har urinvägsinfektion. Nej det är inte lika skönt som det låter.

Och på kvällen åkte jag, Dallo och Ida till Petri. Jag och Dallo åkte i samma bil och det spårade ut lite ett tag för att jag kunde inte få ut Harry Potterlåten ur hjärnan. Ni vet den där med bomben som jag laddade upp här i bloggen för ett tag sen.

Ja. Sen hemma hos Petri lagade vi mat också tog vi alla våra tillhörigheter och gick ner till stugan på deras enorma tomt. Dallo var överlycklig för att hon fick kasta in hö till korna.
Och ficklampan hade hon med sig föratte.. vi vet vad hon har den till.

Vi kollade på idol, åt chips, tog massa bilder, spelade spel, lekte med katten, sprang ut och in på toa. Också satt vi och snackade till alla utom jag blev trötta nog för att gå och lägga sig. Jag provade, men fick springa ut på toa ungefär fyra gånger på sju minuter, så jag gav upp och la mig på soffan istället. Sen somnade jag och vet fortfarande inte riktigt hur jag kunde vakna i sängen bredvid Ida på morgonen.

Nåja. Ida stack vid tio och jag sov som en gris en stund till. Också kollade vi på barnprogram med Alma (Angelicas lillasyster) och åt frukost. Sen åkte vi hem.
Nu skulle jag egentligen åka och träffa släkten men jag är så trött att jag inte vet vem jag är.
Sova låter som en bättre idé.
Godmiddag och på återseende mitt herrskap