Är det sant att affärerna i Stockholm är stängda den första maj? Bara en tanke.

Vad besviken man kan bli på sig själv ibland. Igår lovade jag mig själv att jag skulle träna idag, har jag ens kommit utanför dörren? Nej. Jag försökte även ta tag i skolarbetena jag har kvar, lyckades säkert skriva fem meningar om orientering till idrotten. Hur svårt kan det vara egentligen? Varför blir jag aldrig av med skoltröttheten, det är ju knappt något kvar!
Jag har även varit äckligt trött hela dagen, somnade på golvet i vardagsrummet bredvid hunden, men fick dåligt samvete av att jag kastade bort dagen när jag hade viktigare saker att göra. Och jag hatar att vara inne när det är bra väder. Den här dagen raderar vi ur minnet.

Det finns egentligen bara ett par saker som var bra med denna dagen. Det ena var att jag kollade upp det här galna bandet som jag länkade till i förra inlägget. Ni vet med mannen som spela fiol mot höften och den brutala trumslagaren. Hittade en låt, svängig även den, dock inte lika bra som den andra, men med en video som enligt mig har ett bra budskap.

Det andra var en blogg jag hittade, det är inte många bloggar förutom de som tillhör någon jag känner, som jag fastnar vid, men den här kunde jag inte slita mig från, eftersom vi tyckte ganska lika om många saker. Länkar till hennes blogg, så har ni lust att läsa en bra blogg så please enter. http://novembersara.blogg.se/

Nu ska jag iallafall ta och äta en frukt.
På återseende mitt herrskap