Gatuloppis

Igår var en helt fantastisk dag. Det var två tjejer på området som skapat ett evenemang med en stor loppis på hela området där folk anmälde sig och sålde saker från sin uppfart. Där var ungefär hundra säljare totalt utspridda på ett trettiotal gator. Försökte sälja en del själv och fick in kanske drygt tvåhundra spänn och kusin med flickvän och barn som sålde tillsammans med oss tjänade en hel del på leksaker och annat. Resten av tiden cyklade jag runt och tittade på vad folk sålde och hälsade på lite "grannar" man aldrig träffat förr. Köpte några riktigt snygga plagg på ett ställe, sammanlagt fyra böcker och en stor whiteboardtavla med magneter. 
 
Sen kom en annan kusin med barn förbi och åt en fantastisk blåbärspaj som mamma bakat. Sen fick vi badat Micko som fick värmeslag och försökte gräva ner sig i rabatten. Resten av dagen tog jag bilder på de osålda sakerna och ska lägga upp dom på tradera i veckan. Jag gör ett inlägg här med länk när det ligger uppe. 
 
Nu blir det några avsnitt av den svenska versionen av "gift vid första ögonkast".
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se