En strålande dag

Vi hade en grym dag idag! Sov fram till Evan kom hem från jobbet eftersom jag vänt helt på dygnet de senaste dagarna, och stack därefter för att kolla på bio med TJ och Lilly bara det att alla tre missförstått både tid och biograf. Så i väntan på nästa speltid tog vi en promenad längs ån mitt i stan i det helt perfekta vädret. Med oss hade vi Lillys katt Pinky som hatar mig mer än allt annat i världen haha. Hon fräser och mjauar och river allt och alla hon ser. 
 
Promenaden ledde till ett utomhusgym där vi spenderade ett bra tag åt att klättra, hänga, glida, hoppa och faktiskt göra vad redskapen var till för. Vi stack sen bort till biografen och såg djungelboken. Var sjukt imponerad över hur dom lyckats göra allt så verklighetstroget med djuren. Hade inte sett originalet mer än klippet i Kalle Anka på julafton så jag vet flera som hade jublat över mina Disney-framsteg. 
 
Imorgon är sista heldagen i Reno! 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se