Tre huvudstäder på en gång

Vilken alldeles underbart fantastisk resa. Drog till Stockholm, bodde i en medeltidskällare med folk i ett rum som båda hade pluggat på Umeå universitet. En japan och en spanjorska. Vi plus en tysk drog till E-typs vikingkrog och pratade om Tysklands punktlighetsbesatthet. Dagen efter åkte jag på the never ending Finlandsfärja till Åbo, bastade och testade alla parfymer. Drog till Helsingfors. Skulle fira midsommar som förrförra året men var mulet och kallt så drog till en random park full med stora stenar och hängde med en cyklist med många många många intressanta åsikter. Hängde sen i tre dagar med denne samt en tös från hostellet som var halvfinsk/halvösterrikisk. Vi drog på nöjespark inklusive 75 fritt fall. Har aldrig darrat så mycket innan eller efter något förr, men utsikten var fenomenal. Dagarna i Finland innehöll även diskussioner om vad lycka egentligen innebär, hur ofta man måste känna sig lycklig för att må bra, och även vad en modeshow borde heta om det är stickade tröjor för måsar och hemlösa. Flera parker invigdes och en del klättring på statyer var givna aktiviteter. En biofilm, två drive in till fots inklusive ljudeffekter och tre second hand-butiker. Asgod glass, en ö med en borg och två ton fotoentusiastiska japaner. 
 
Tog sen världens dyraste båttur tillbaka till Stockholm med egen hytt. Kollade på två sorgliga filmer och bölade som en unge. Liftade med cirka tio personer från Stockholm till Oslo. Mötte Samir på jernbanetorget, drog till vårt hostell som var ett fängelse. Dag två i regn, slutade med att vi gick in i en random butik där en kille fick oss att måla små krigsfigurer. Dagarna spenderades åt att dansa till backstreet boys everybody och nätterna var pridefestival och gamla kära rock in. Tredje kvällen ala stormattackskramad av alla mina Oslogodingar, man blev glad i hjärtat som när nån har med sig vetebröd!
 
Tog bussen tillbaka till skåne. Sov typ ingenting. Var trött hela dagen. Gick och la mig vid elva. Tvärpigg. Suck!
Idag sålde jag massor massor på en loppis i stan, 600 spänn rikare!
 
And so, pepp för nästa äventyr!
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se