Här kommer mer bowling

Och lika snabbt som skrivlusten kom tillbaka försvann den igen.
Fast varje gång jag sätter mig vid datorn får jag lust att skriva, bara det att jag blir så rastlös och inte vet vad jag ska skriva om.

Helgen var väldans rolig.
I lördags träffade jag Ida och var ute och gick med henne och Micko till ekenabben. En sjuhelsikes massa ormar hela vägen dit som låg och solade. Ida var nog lagom förtjust i dom med tanke på hur hon flög runt och skrek varje gång hon hörde att det prasslade i buskarna eller vassen.
Det var en lagom lång runda så vi verkligen hann prata av oss.
På vägen tillbaka träffade vi en man från Österrike som lånade ut sitt ENORMA objektiv till min kamera, så jag inte behövde sätta mig i knät på ormen jag fått sikte på, för att få en bra bild. Jag passade då även på att fråga om lite om jobbmöjligheterna i mannens hemland, men fick som svar att det var svårt, men dock inte omöjligt.

När vi kom tillbaka till stan satt Petri och väntade på oss vid gräsmattan utanför biljard. Efter mer babblande gick vi alla tre plus Micko som bihang hem till mig och åt pizza. Jag fick även hjälp av Ida som ställde upp som modell, eftersom jag som tidigare nämnt vill få väck lite av kläderna som hänger och skräpar i min garderob (eller numera på fåtöljen).

Vi skulle därefter möta upp M och L för att cykla till bowlinghallen på Näsby. Jag fick ta pappas enorma cykel där jag inte ens nådde ner till tramporna så Ida fick allvarliga skrattattacker, och Petri skrek för att hon inte var van vid cyklen hon fått låna.
Men vi kom fram till slut och det blev en jäkla runda, där M och L var lika kassa som förra helgen, eftersom de ännu en gång druckit lite för mycket.
Ida vann, med mig som halvtvåa. Jag vet inte riktigt hur vi räknade poängen där på slutet.
Sen stack vi till staden där alla gick åt olika håll. 

Ida och jag satt sen i deras lägenhet och pratade ett par timmar tills vi båda blev så trötta att jag cyklade hem.
Men nu ska jag och M kolla på film som jag förmodligen kommer somna till efter två och en halv sekund.