En helt perfekt dag

Hade en välbehövligt bra dag igår.
 
Åkte in till stan och åt födelsedagslunch med pappa på rosegarden, första gången där och dom hade massa vegetariskt. Fick en helt fantastisk födelsedagspresent innan vi gick och fixade min bildörr som fastnat i vinkelvolten. Vi skildes åt, jag gick runt i några affärer och stack sen bort till en laserklinik och opererade bort en leverfläck. Var så nervös att läkaren hela tiden bara "nu glömmer du att andas igen". Efteråt gick jag och köpte ett par overknee strumpor och på väg till bilen gick jag förbi en ostaffär och kände att jag ville fira mig själv lite extra. Har inte spenderat några pengar på mig själv sen kanske i våras. 
 
Åkte sen och klappade Trigger en stund, stack förbi erikshjälpen, till mormor och sen vidare "hem". Bedövningen började släppa när jag satte mig i soffan så jag fick ta dubbla värktabletter. Jag och André hade sen värsta mysiga kvällen med ost, kex, sardiner, grönsaker och chateaux vadeaux till ett avsnitt band of brothers.
 
En helt perfekt dag!
 
 


NORRSKEN EMMISH    •  

fin bild =)

ha en bra fredag
kram

Svar: Tack! Och tack detsamma :)
Jenny

Sara Karlsson    •  

Vad mysigt och gott med ost :D

Svar: Ja visst är det! :D
Jenny


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se