Bananscones

Dag tre utan gluten och socker, inte ett enda gram. I förrgår bakade jag frallor, trodde jag, snarare marängdoftande frigolit. Kan inte minnas sist jag åt såhär nyttigt men än är det för tidigt att säg ifall det gör någon skillnad, får nog vänta iallafall tio dagar till. Men idag fick jag ett nytt infall och bakade bananscones med inställningen att allt glutenfritt är torrt och jävligt. Så blev man paff eller när dom nästan var för bra för att vara sanna. Ändrade ingredienserna lite (mycket) så här är min egna variant:
 
2 bananer
2 ägg
2 3/4 dl rismjöl
3 msk pofiber
2 tsk bakpulver
20 hackade sötmandlar
2 krm flingsalt
2 dl frusna hallon och mango (frivilligt)
 
Mixa ihop banan och ägg. Tillrätt resten med bakpulvret sist. Smeten ska räcka till 6 scones, på plåt med papper. In i ugnen på 175 grader i 14 minuter. Ät med bregott.
 
 
Lånad bild utan hallon, mango och sötmandlar


JUNITJEJ    •  

Så gott!

mums va gott










Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se