Huller om buller

Alla planer bara kastas huller om buller hela tiden. Ena sekunden vill jag något och nästa är jag inne på ett helt annat spår. Jag har blivit ganska van vid det sättet att leva men jag orkar det inte längre. Jag orkar inte att något måste hända hela tiden och att jag tråkas ut på alla arbetsplatser. Jag är sjukt trött på att komma på vad jag vill göra med mitt liv för att dagar eller månader senare inse att det alltid finns en övervägande nackdel. Jag är trött på att jag aldrig kan komma igång med saker. Även om jag har idéer och kan sätta igång sitter det en spärr som gör mig helt handfallen. Jag är trött på sociala koder jag inte förstår. Jag gillar raka spår och folk som byter riktning eller beter sig på ett sätt som är menat att man själv ska räkna ut är alldeles för komplicerat. 
 
Men jag är även medveten om att jag får den här reaktionen varje gång jag står i ett vägskäl, blir alldeles stirrig och en orkan drar igenom min hjärna nonstopp tills probemet är löst. Det dränerar en på energi och alla tankar bara far runt utan ordning. 
 
Det enda jag vet är att det här är året jag måste hitta en lösning så jag står på egna ben, jag kan inte komma tillbaka hit mellan alla varv. Försöker göra listor och hoppas på att komma in på nåt spår som känns rätt.
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se