Tre månader

Har snart varit här i tre månader och tiden har i princip flugit förbi. Vi har hunnit med massor den här omgången. San Francisco två gånger, Bishop, Mammoth lakes och hot springs, Los Angeles, Portland, Seattle, massa småstäder och byar i Kalifornien, stor garagestädning och garagesales. Vi har varit i Virginia city på St. Patricks, haft hunden Ozzy på besök, åkt på skivinspelning i Sacramento och på påskutflykt med Evans familj. Och mycket mer. 
 
Har haft rätt mycket tid över när han jobbat och repat men det har varit ganska lugnt eftersom jag haft bil och kunnat dra iväg på saker om jag velat. Har fortfarande behovet att saker ska hända hela tiden. Vi kommer hem, Evan är utmattad och nöjd och jag föreslår idéer inför kommande helg. 
 
Nu ikväll var jag, Evan, TJ och Lilly hos TJs mamma och styvfar då de precis bytt till sig två flipperspel eller vad det heter. Deras hus är något av det häftigaste jag sett. Mörka färger, lampor i varma färger, gotiska och vintageprylar överallt, en rustning, en bar och en väldigt tjock katt vid namn Ted. 
 
Imorgon blir det häng med Lilly och sen är det helg så då kan allting hända! 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se