Snart händer det

Kan inte fatta att jag redan har varit här i tre månader och att jag åkte hit andra vändan för över ett halvår sen! Det besöket känns som bara ett par månader sen. Vart tar tiden vägen?
 
Men nu står vi inför några utmaningar för jag är ganska säker på att det inte blir ett fjärde besök hit, iallafall inte på ett tag. Jag har ingen möjlighet att skapa mig ett liv här på turistvisum. Jag känner mig för den delen inte hemma i USA och med Evans upptagna schema är det inte mer än rätt att jag också gör det jag brinner för så som han gör med banden. Är så trött på att drälla runt i väntan på ingenting och jag är så taggad på mina idéer inför resten av året. Efter sommaren får vi se hur det blir, om vi kör långdistansförhållande eller vad.
 
Det känns hur som helst bra att snart åka hem till Sverige. Saknar min katt och min hund och min familj. Och omedelbart efter hemkomst kommer saker börja dra igång och det blir äntligen lite hektiskt till skillnad från nu.
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se