Sista spelningen

Sista dagen på turnén nu, är helt slutkörd. Vi har seriöst varit längs hela västra USA under de senaste nio dagarna. Det har till större delen varit riktigt kul men att umgås dygnet runt med någon har tagit på krafterna så både jag och Evan känner att vi behöver andas när vi kommer tillbaka till Reno.
 
Vi var hur som helst uppe i Seattle häromdagen. Hann med att leta skivor, gå igenom en hundpark, kolla in "the needle", äta koreanskt i en liten restaurang med världens gladaste kvinna som tog bilder på alla kunder för att sätta upp på väggen och slutligen spela ute på ett gammalt fabriksområde. Vi hade sen tolv timmar ner till Chico för nästkommande dag så vi tänkte det var lika bra att börja köra samma kväll. Tre-fyra timmar senare ställde vi oss på en liten väg på landet och sov några timmar, vaknade och körde vidare för att inse att vi var fyra timmar före i tid. Så det fick bli picknick och sightseeing i några småbyar bland frukt- och bärförsäljning i norra Kalifornien. Fick klappat en fulsöt kise inne på en väldigt pittoresk liten väg innan vi körde vidare till ett litet industriområde där seriöst varenda besökare hade åkt fel för att hitta. Alla hade tagit en parallellväg på en grusväg och en hade till och med gått in i en lokal med linedance för att fråga om han hade kommit rätt haha.
 
Igår var enda dagen med regn och även den enda utomhusspelningen så merchförsäljning fick bli under tak och med halsduk på. Vi har nu spenderat de senaste två nätterna hos deras vänner i Sacramento och idag fick vi äntligen sova ut! Dagen började med att bli väckt till "trololololo"-låten av den där nöjda österrikaren följt av "girls just wanna have fun" och en liten tax som satte sig med ryggen i mitt ansikte. Mannen i huset släpade fram en banjo, ett munspel och en mungiga för oss att spela och TJ som fyllde år igår fick banjon! Och Evan fick munspelet och jag fick mungigan! Värsta gåvorna ju, jag som älskar allt som har med medeltiden att göra. Vi körde förbi ikea igår så vi passade på att äta frukost där idag. Varken Evan eller TJ hade varit där förut och frågade vad allt på alla skyltar betydde. Testade de nya vegetariska grönsaksbullarna och de var skitgoda.
 
Ska dra tillbaka och se sista kvarten av spelningen, sen har vi två och en halv timme tillbaka till Nevada ikväll.
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: