Glitterfest och hembygder

Är antagligen på väg att få årets andra förkylning. Har inte varit sjuk sen jag var i USA i våras men nu går det nog inte att undvika. Nu i helgen var det släktkalas igen. Gigantisk smörgåstårta, panoramabilder och trevliga människor. Födelsedagsfröken som blev 20 hade sen fest på högskolan inne i stan så jag och en av hennes kompisar drog direkt dit efteråt. Tema: glitter. Och glitter var det överallt. Och egna drinkar, kaps, naket, bonding med massa nytt folk, promenader i natten och sen cykling hem i extrem dimma. 
 
Idag väcktes jag vid tio och drog till stan med mamma och bror. De var mycket hemliga med vad vi skulle göra men till slut efter att ha gått igenom hela gallerian kom vi till museet med en utställning om hembygder som var förvånansvärt bra. Sen subway och häng till bror åkte tillbaka till Göteborg. Nu ligger jag utslagen och har tänkt göra det resten av dagen. Ska bara hitta en bra film att kolla på.
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se