Uppfriskande hämningslöst

Min generation verkar ta sig själva på för stort allvar. Man taggar bort sig på facebook om man ser för ful ut, man sminkar sig för att gå till konsum, man andas fel för att magen hela tiden hålls in, man räknar kalorier, förstorar läpparna, går i obekväma skor och försöker vara på max när det kommer till sitt skönhetspotential. Snygga människor vet om sitt fördelaktiga utseende till den grad att det syns i ansiktet hur medvetna dom är.
 
Uttryckt på ett annat sätt skulle jag vilja kalla det att människor håller tillbaka och begränsar helheten av sig själva. Snackar vi potential där den hör hemma så snackar vi bortslösad sådan. Att ständigt vara fokuserad på sin fysiska närvaro ödslar många tankar vi inte får något tillbaka av förutom ångest. Det har inte lett till något nytt och det är varken kreativt, skapande eller utvecklande.
 
Om det så är att man råkar se ut som en heroinmissbrukare på en instagrambild eller man går all in under Queens bohemian rhapsody på kareoke så lovar jag att ingen kommer anmärka eventuella ofördelaktiga ansiktsuttryck. Ugly is the new orange.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Anonym    •  

Va, du har min kompis Hjalle på bild? Känner du honom?

Svar: Oh yes, festivalbussen
Jenny


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se