Fördomspartiet

Så.. icke chockerande nog kom sverigedemokraterna upp i över nio procent i EU-valet. I skåne verkar man ha mer gröt i hjärnan än i resten av landet, och på sina håll röstade var fjärde in partiet.
 
Alla antirasister verkar rusta för att göra revolution men det dom inte verkar inse är att varken demonstrationer, tysta minutrar, uppståndelse, raseri eller protester kommer hjälpa. Vi måste lyssna. Jag tror det är bullshit att var tionde svensk är rasist, däremot tror jag att var tionde svensk har fått nog av dålig invandrarpolitik. Vad moderaterna har gjort de senaste åtta åren är att inrikta hierarkin ännu mer åt de vita, rika, straigha människorna, och det innebär bland annat att fler har hamnat på gatan och färre har fått ekonomisk hjälp. Många flyktingar har fått slippa krig, tortyr och död men lämnas utanför gemenskapen. De integreras inte. De anses inte var viktiga nog. Vi fina vita ser dom generellt som andraklassens medborgare, och att förneka är att ljuga. Den människosynen har våra fördomar lärt oss. 
 
Så de pratar inte språket. Jag har fem vänner från Syrien som var i Sverige över ett halvår innan de fick börja plugga svenska. De höll på att klättra på väggarna och ville inget hellre än att komma ut i skolbänken.
 
De tar våra jobb. Med andra ord; de kommer ut i arbetslivet, skitbra, gör de tvärtom och går på bidrag stormar alla stackars skattebetalare över den dåliga pengafördelning. Snacka om dubbelbestraffning. Är de driftiga och startar företag tar de över landet. Det är fantastiskt mycket trevligare att bo i Jimmie Åkessons Sverige där alla har social fobi och spelar nyckelharpa på landsbygden. 
 
Också är dom är farliga, invandrarna. Ja det finns dom som är det, men som vi har vridit och vänt på dom siffrorna. Tror vi för den delen att det har med ras att göra? Det är mänsklig psykologi. Det händer något med en människa vars framtid baseras på andras fördomar. Man ger upp till slut. Man slutar bry sig om förtryckarna helt enkelt. Vi vita tror vi är några jävla mästare på den här jorden. Trots det är det egoismen, nazismen och kapitalismen vi representerar. Alla stod och hailade i Sverige för åttio år sen, vi supportade Hitler men kan idag gömma oss bakom att vi minsann var neutrala. Vi är fega och inskränkta. Skickar vi ner hundra svenskar till en turkisk partyö kan vi räkna med att flera kommer ha våldtagit, slagits och betett sig som jävla svin på en vecka.
 
Bakom våra fina kostymer är vi kvinnohatare av rang. Snackar vi länder där det är lagligt att i princip äga sin fru och tycker att i Sverige har vi kommit längre. Skitsnack. Hade inte kvinnorna slagits för rätten till sina egna liv de senaste sjuttio åren hade vi varit på precis samma plats. Ändå tycker vi feminism är så jävla oviktigt. Vi är ju så duktiga som till slut surade klart över lagändringarna som förbjöd oss att slänga iväg den där örfilen när maten inte var tillräckligt varm. Vi gick ju till slut med på att inte förgripa oss på vår fru. Duktiga svensken som idag stoltserar med sin fina jämställdhetsmedalj. 
 
Jag vet inte hur många gånger jag har facepalmat mig under Jimmies diskussioner. Varför vet han inget? Varför är han inte påläst? Det är klart att han vinner röster om han endast baserar sina tal på svenskarnas fördomar. Men! Det kommer inte gå att ändra en enda människa från att ge sin nästa röst på SD så länge man inte möter deras åsikter med korrektur, eller försök till korrektur. Polletten måste ramla ner. Och gör den inte det, är det så att var tionde svensk faktiskt är rasist så bosätter jag mig nån annanstans som o-stolt svensk tills de fått huvudet ur röven och insett det faktiska värdet av mänsklig värme. 
 
 

Kommentera här: