Alla tips mottages tacksamt

Efter jag blev av med panikångesten för ett år sen tar ångesten uttryck på andra sätt när det blir för mycket. Hypokondriker av rang, jag kan ha alla möjliga sjukdomar plötsligt och trots att jag vet att det är ett resultat av för mycket stress och framtidsosäkerhet är det likväl jävligt och skrämmande.
 
Anledningen är kort och gott att internet och verkligheten verkar berätta för mig att det inte finns några jobb. "Åk till Norge, det är det enda landet där du undan speciell utbildning kan hitta ett arbete." Och här är jag nu och har fått femtioelva nej och inte ett enda ja. Jag har bara varit här drygt en vecka och kommer förmodligen hitta något förr eller senare, men hur mycket tid och hur mycket pengar kommer jag förlora på den tid jag är här och skickar CV till höger och vänster?
 
Det jobbiga är ju att hela det här året står på spel inom de kommande fyra veckorna. Om jag inte hittar en inkomst snart får jag hoppa över det jag längtat efter att göra sen förra sommaren. Jag har dubbel stress just nu. Stress över att hitta ett jobb och stress över att ju färre ställen jag nu hittar att söka jobb på, desto mer tid går åt att uttråkat sitta här och leta och leta efter mindre och mindre relevanta branscher. 
 
Jag testade att leta på internet efter andra länder att ta sig till för jobb. Vintersäsongen är snart över och sommarens personal tas in först i april. Vilket land, vilken plats bör jag befinna mig på nu? Hur mycket pengar ska jag slösa innan jag bosätter mig i ett tält för att inte ödsla mer på ingenting?
 
Jag hoppas hoppas hoppas på att hitta något, vad som helst, denna veckan. 
 
För ett år sen i ÖsterrikeKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se