Tupplur från svinindustrin

Den senaste veckan har jag snubblat så mycket på kött att jag börjat misstänka att det är något lurt på gång.
 
Jag som är född med världens känsligaste mage har svårt för omställningar, och efter att bara ha ätit vegetarisk mat i en månad fick jag krampanfall med feber och uppblåsthet ala gravid i tredje månaden efter en portion köttfärssås förra veckan. Utmanade ödet ett par gånger till vilket slutade på samma sätt, vilket inte ens var farligt när jag börjat äta kött efter två år som vegetarian under högstadiet, och tänkte att nej.. då får det va så, nu blir jag fulltime vegetarian. And off it goes, ska väl bara lära mig att äta grönsaker också.
 
Men egentligen gott folk, köttindustrin är ju bara skit av rang, och nej människan är inte skapad för att äta föremål som flaxar, råmar eller på andra sätt uppträder underligt. Då hade vi antingen fått klor eller slipade hörntänder att leka med, men har istället fingrar att greppa tag bär och andra småsaker med, samt tarmar som går uselt ihop med kött då dessa är för långa för att djurdelarna ska hinna passera utan att ruttna.
 
Kött bidrar till ohälsa och sjukdomar, samt miljöutsläppen från helvetet. Och då har vi inte ens kommit in på ämnena om djurens lidande, stress och plågeri.
 
Då tar vi det lite snabbt. Vilka är de vanligaste fysiska folksjukdomarna idag? Tänk högt och få fram ett par stycken på egen hand så kan jag skriva under på att flera av dessa orsakas av köttätande, annars googla järnet vid frågetecken.
 
Miljöfrågan är så brutal och omfattande att jag tror det räcker som uttalande för att ge er en bild.
 
Sen kan vi fråga oss hur vettigt det är att många fattiga länder skickar iväg sin vegetabiliska mat till i-länder som djurföda istället för att själva sätta mat på bordet då det idag lever runt åttahundra miljoner svältande i världen. Mer lik för oss i väst att knapra på, och låt de fattiga barnen dö. Det skapar jävligt dålig stämning.
 
Låter bilderna tala för resten av skitindustrin, om en bild säger mer än tusen ord får jag mer kraft under kortare tid genom att visa er människans respekt för djuren såhär. Jag blir så satans.. bara trött ibland.
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se