Skänk pengar till cancerfonden utan att själv betala

Det finns några bloggar jag följer dagligen av olika anledningar, och en av dom är sympatiska Tyra Sjöstedt som åtminstone inspirerar mig många gånger med sin personlighet.

Den tjugofemårige modellen är väldigt olik så många andra i samma bransch, för hon har fortfarande hjärtat på rätt ställe, vilket jag måste ge henne credit för och hoppas att det smittar på sig på andra omkring henne.
Något av det finaste jag läst på länge var den insamling hon startade nu i oktober för cancerfonden, där hon med hjälp av sina läsare skickade in sms efter sms i den tävling hon startade. De som smsade flest gånger hade större chans att vinna en reklamplats för sin egen blogg i ett av Tyras inlägg på sin sida. Och dom ligger nu på uppemot hundra tusen kronor, och det måste jag säg är helt otroligt.

Jag hade själv så gärna gjort något för att bidra till cancerfonden men lever just nu ganska knapert på bara studiebidrag, men fick nu ett tillfälle att vara med och ändå göra skillnad. Det finns ett företag som ställer upp med att själva skänka 50 kronor för varje länk någon gör i sin blogg, och det var jag inte sen med att haka på.

http://www.provabingo.se/ Det är alltså inte en vanlig gammal länk för att vinna något, bli sponsrad eller vad folk nu brukar ha med i sina bloggar, utan det är bara ett sätt att dra till med slutklämmen i årets insamling för att sakta men säkert nå målet att hitta ett bot mot cancern som påverkat så otroligt många människors liv.

Så skriv vad du vill bara du får med länken ovanför i din blogg. Gå sen in på Tyras inlägg här och skriv en kommentar med länken till ditt inlägg, med prova bingosidan och information om hur andra går till väga för att göra samma sak, så har du bidragit med 50 kronor.Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se