Det var den tjugoförsta

Fortfarande inget badväder, så vi tog bussen hem.

På kvällen kom My hit innan vi stack ut. Eftersom hon dricker och inte jag fick jag äran att vara chaufför. Vi stack till bildard där var ganska mycket folk, och det kom direkt fram några helsingborgare till oss som vi satt och snackade med under hela tiden vi var där, och som dessutom drack ikapp med My. Där var en lång, en som hade massa kläder, ett par, också en kille vars pass jag fick kolla, vilket han sen ångrade eftersom han hade typ världens roligaste andranamn. 

Sen blev det banken. (Nej, det kommer aldrig heta bånken i min värld.)
Och denna gången kom faktiskt My ihåg hur det såg ut där efteråt haha.
Den bästa dj'n nånsin var där, plus typ tusen studenter och My försvann efter ungefär tre minuter.
Jag satt och snackade med folk överallt innan Mathias, Simon, lillen och en massa okänt folk kom dit.
När vi skulle sticka upptäckte My att hennes mobil var väck, också försökte Simon bjuda folk på "efterfest" innan typ femtio man försökte trycka in sig i en liten bil, medans vi hade en urinerande man framför oss. Vi åkte till Simon, där de flesta herrarna satt och drack rökig whiskey. Då kände vi att vi satt vår sista potatis, och My och jag åkte hem och åt frukost halv sex på morgonen.
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se