Varför man inte ska åka tåg på vintern

Att tågen man bokar på SJ inte kan hålla tider är väl ingen nyhet, men såhär sega får dom ju inte vara.
Jag åkte från Kristianstad klockan tjugo över sju i morse och skulle ta tåget från Hässleholm strax över åtta direkt till hufvudstaden. Sex timmar senare sitter man i Linköping. Tåget var två och en halv timme försenat i Hässleholm och under tiden man satt på tåget ropade dom ut att vi nu var tre timmar och en kvart försenade.
Dom säger att det beror på vädret. Men det är sol och vindstilla, med snö på marken. Men hur kan det då komma sig att det hann gå två vanliga tåg till Stockholm under tiden som vi "veolia-åkare" satt och väntade på vårat?

Med tanke på att man ska hem imorgon igen hade man behövt hela den här dagen i storstan, nu vet jag inte riktigt när vi kommer fram.
Biljetten kostade bara drygt trehundra kronor, men är dom såhär dåliga så ska jag kräva större delen av pengarna tillbaka.

Dåligt!


eva-marie    •  

Stackare - med så stor försening ska du ha alla pengar tillbaka. Det finns avtal om det. Hoppas du hann göra något skoj i STHLM. KRAMAR


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se