Party party party people

Idag fyller älskling 25, grattis på honom!

Så här är fest just nu. Inte egentligen för att han fyller år utan för att det är fredag och folk gillar att festa.
Det händer inte varje dag, men nu kände jag också för att dra ett par cider.

Så i kväll skulle jag, Mathias och lillen gå till systemet och köpa dricka. Ett problem stötte vi på ganska fort: vi hade dåligt med pengar allihop. Brainstorma. Pantflaskor fick bli lösningen och som tur var kunde vi dessutom låna pengar av Mathias pappa, annars hade det blivit svårt för tre personer att klara sig på sjuttio kronor. Vi fick sen halvspringa från willys till stan och var framme ungefär en kvart innan bolaget stängde. Någon timme senare kom Polle och Issa hit, och för ungefär en timme sen joinade även Heinrich och Kenneth.

Nu håller dom på och tramsar i vardagsrummet. Jag lånade Heinrichs dator eftersom vi har den igång för musik då Mathias cd-spelare är totalt värdelös. Lillen somnade som vanligt efter att ha druckit lite för mycket, då passade jag och Polle på att måla mascara, rita gubbar på hakan ifall han skulle få för sig att sätta sig upp och ner, sen skrev vi "Polles bitch" i pannan på honom. Han vaknade efter en stund också såg man inte honom förrän en halvtimme senare när han låg däckad på köksbordet.

Nu har vi även upplevt att dansa i "sydstatar-stil", vilket urartade och slutade i stil med någon lycklig "skutta-längs-ängarna-dans", fått se äkta manlig kärlek och jämföra ögonbryn.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Nirvana och snacka om helt meningslösa saker.
På återseende mitt herrskapKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se