Sex and the city

Att livet ska vara så förbannat komplicerat.Tidigare har jag aldrig haft någon särskild åsikt vad det gäller "sex and the city", men efter jag såg filmen så har jag insett att det faktiskt är den ultimata inspirationskällan.
Jag kollade på den med Mathias igår. Det är bara tjejer som förstår sig på det här men, bara Sarah Jessica Parkers kläder gör filmen sevärd. Och visst vet man att allt är påhittat, men man blir ändå rörd av vänskapen mellan de fyra tjejerna när alla följer med på "smekmånaden" för Carries skull. När Samantha gick in i Carries sovrum i Mexiko och gav henne några skedar fil började jag nästan gråta. Den filmen är fylld av ögonblick där man bara kan sitta och sucka längtande.
Nu inser jag hur fruktansvärt mesig jag låter, men det bjuder jag på, för den filmen är verkligen ett märsterverk i tjejfilmernas värld.


New York ska jag besöka om det så är det sista jag gör!
Jag behöver bara ett jobb först.


Louis    •  

Tills dess får du nöja dig med hålor som stockholm...;)

JOAKIM.    •  

sv: värmer att höra! men som du säger, så är det just så. dom som är störst i sverige, är ju inte märkvärdiga egentligen.. man vill väl innerst inne läsa en blogg som har ett bra innehåll? men folk som skriver bra, verkar inte komma dit.. utan man måste vara känd och provocera, enda sättet att nå toppen!


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se