Thailand part one

Sawadi Kaa

Jag tänkte bara upplysa de fantastiska mängder läsare om att jag och självaste Dallo nu är i Thailand.
Och herrejistanes, over forväntningarna nagot brutalt. Vi har kommit till ett (regnigt) paradis och vi tar dagarna som dom kommer. Vi bor i en by som mest paminner om ett asiatiskt Miami med palmer, en lang trafikerad väg, fullt med sma affärer där killar forsoker locka dit oss genom att säga "tjenare, you look very beautiful today". Vi hade ett besok i den sakallade stora staden Krabi for ett tag sen. Vi virrade runt och letade efter tivoli och action mest hela dagen och snackade med engelsmän och sjong "lolipop-laten". Forovrigt har vi mest varit och paddlat kayak med värsta roliga killen som vi aldrig lyckades lära oss namnet pa, sa vi kallade honom Chris. Han startade vattenkrig med oss, och ja, han fick vad han talde.

Vi har även blivit stamkunder pa ett skittrevligt uteställe som heter "Blue water", där vi träffade tva engelsmän som vi hängde med ett par dagar, det var helt insane, och nu har dom tyvärr akt hem.
Dock är vi fortfarande flitiga besokare pa utestället där vi forsoker lära oss thai av dom som jobbar där, helt sjukt roliga människor.

Idag var vi pa värsta utfärden vid ett tempel, badade i heta källor och red pa elefanter. Fy fan for elefanterna vilket djurplageri. Jag var nära pa att hoppa av, synd bara att det var sa langt ner..

Vi har fullspäckade planer for resten av var semester, men det avslojar jag inte redan nu.

Jag tror vi ska vidare nu och hänga lite pa blue water stället.
Här är varmt, varmt, varmt, varmt. Mjau.

Chan pen kon thai,
khan du ork mai.

Lati sowhatKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se