Thailand part two

Just nu ar vi på on Phi phi, som av många många sags vara det basta stallet i hela Thailand. Vi har varit har några timmar nu och bor på ett hotell (eller vad man ska kalla det) dar det praktiskt taget bara får plats en sang. Men vi ska inte klaga, tvart om.
Det jobbar en kille som ar DJ på utestallet i Ao nang dar jag och Dallo numera hanger regelbundet eftersom vi lart kanna det goda folket, som tipsade oss om att gå till ett dykstalle pa Phi phi dit så fort vi anlant till on. Sagt och gjort. Vi hittade dit direkt och fick massor med hjalp.
Så nu har vi mest bara vandrat runt och kollat laget. Om några timmar drar vi ut och kollar utestallena.

Annars har vi haft det kanon sen jag skrev sist.
Vi har vant upp och ner på dygnen totalt, och jag tror bara vi har atit frukost typ tre ganger sen vi kom till Thailand. Vi går oftast upp tidigast tre på eftermiddagen och ar uppe till sex på morgonen. Det ska kannas att man ar på semester!
Nar blue water cafet hade stangt i forgår hangde vi med personalen och traffade deras vanner, allt vad dom nu hette, och satt på en trottoar vid vattnet och hade allmant trevligt. Igår blev det en runda till Luna bar som ligger knappt en kilometer från vårt hotell, det var ett riktigt trevligt stalle, men det finns massor av "ladyboys" i det har landet. I och for sig ar dom ganska trevliga, en av dom hade varit både i Norrkoping, Oland och på Arlanda.
I natt tog dessutom jag och Dallo vårat forsta dopp i havet. Det måste vara rekord, hur kan man vara en vecka i Thailand utan att bada liksom?

Well well, back to business.
La gån

Kommentera här: