She's a liar

Tisdagen gick åt filmning. För hela slanten!

Dallo och Almisch dök upp vid tvåtiden och vi satte igång och skulle lära oss en dans direkt. Tog några timmar och jag trillade av stolen två gånger, men till slut satt den. Därefter skulle utstyrseln ändras nämnvärt. När vi ansåg oss se lagom perfekta ut gav vi oss mot Dallos hem för att fixa fler kläder och en och annan skiva med tillhörande cd-spelare. Nästa stopp blev staden. Däremot skulle Callina bort och sjunga i trefaldighetskyrkan så Alm och jag satt i bilen och roade oss på vårat egna sätt. Satt och skickade sms till varandra. Först bara meningslösa saker, men efter drygt en halvtimme ballade det ur och vi skrev mest utan att titta på knapparna, så det blev totalt obegripligt och kul hade vi.

När ännu en timme gått hade jag både hunnit snacka med Louis och även kommit över 120 skickade sms till självaste Alm. Dagens ungdomar indeed.

Callina återvände, frös en aning medans hon bytte tillbaka till Dolly Dots kläderna, och nästa stopp blev Domus. Med högklackat, svarta kjolar, håret i någon 80-tals rufsfrisyr, läderjacka och solglasögon, och med en stol under armen och en cd-spelade i andra traskade vi förbi alla affärer och ner i källaren där vi provdansade ett par gånger. Publik fick vi, jajemen. Där var en hemlös man som pantade flaskor och sa till oss:
- När jag gick upp i morse mådde jag inget vidare, men tack vare detta blev den mycket bättre.
Då blev man glad i hjärtat som när någon har med sig vetebröd.

Vi möblerade därefter om oss, för att spela in sista klippet till vår senaste film utanför domus. Där hade vi publik kan ni tro! När musiken drog igång och vi satt på stolarna kunde man känna alla blickar. Helt suverän känsla!
Dessvärre var det för mörkt ute när spelade in, vi fick därför göra en andra och sista tagning nere i källaren mellan stadium och apoteket.
På väg ner fick vi uppiggande kommentarer, av väktarna!

Det blev inga autografer skrivna, men en del åskådare även denna gång, och när vi kände att vår film blivit fulländad tog vi vårat pick och pack och lämnade stan.

Det var en awesome dag. Perfekt sätt att fördriva dagarna som arbetslös!

Kommentera här: