Jaa jag vet ju inte riktigt vad du skriver om

Och grand var lika grymt som förväntat. När man är nykterist har man faktiskt fan så mycket roligare!
På väg till grand och väntade på Dallo så gick jag, Petri och Emilie runt i stan och fick blommor av en kille som tyckte att det var viktigt att killar var pappor. Eller nåt. Jag lyssnade inte riktigt på vad han sa. Jag var mest intresserad av blommorna. Det slutade med att jag hade fem stycken. Men en bröt jag av på mitten i kön in till grand, precis som jag råkade göra med blomman jag gick av min balkavaljer haha, men det är en annan historia. När vi skulle lämna grand lämnade jag en blomma till en kille också som ville ha en. Och generös som man är så fick han en också.

På grand var det skitkul. Men det var tyvärr inte den dj's som vi hoppades på, men han som var där var nästan ännu bättre. Haha på hemsidan är vi med och dansar till YMCA. Det ser bara allmänt missbildat ut. Också en närbild på oss fyra. Dom ser normala ut och jag ser ut som en liten sparv som vanligt. Det är inte lätt när det är svårt. Haha men det var lite mysko för ibland var det så trångt att man inte visste vem man var och ibland var det bara typ tio pers på dansgolvet. Och vid två var det bara jag, Dallo, Petri och en lustig kille i jeans och t-shirt som jag och Dallo garvade sönder åt. Men ännu värre var en kille som var pytteliten och när han dansade så böjde han på knäna och körde några aerobicmoves. Det var så FRUKTANSVÄRT roligt. Jag skrattade ihjäl mig. Dallo också. Vi skrattade så mycket att vi fick gå därifrån. Stackars lilla gubbe. Han var ju inte i sina bästa år heller tyvärr.

Sen gick vi hem till M, men inte ville han ha mina blommor heller. När jag räckte över dom fick jag reaktionen:
- YEAH RIGHT!
Otacksam.

Igår så blev det en tur till Angelica, men nej Ida var inte med. Men det blev dom tre musketörerna och vi hade skitroligt. Spelade först ett helt meningslöst spel som man inte fattade någonting av och som var en massa frågor som man aldrig hört talas om. Typ att man i någon delstat i USA inte får vissla när man är under vattnet. Men alltså. Vad ska polisen göra om dom fångar någon hemsk brottsling då? Ge han böter? Fängelse?
Komiskt ändå. Tänk när han sitter i cellen och någon frågar:
- Jaha, vad sitter du inne för?
- Jo jag visslade under vattnet.

Sen körde vi ett annat spel istället där man skulle göra ännu sjukare saker. Dallo fick äta en sked med chipsdipp, chokladsås, smör, rödbetssaft och massa sånt äckligt på. Också lite ännu värre saker. Men dom censurerar vi härifrån.

Också sov vi alla tre i samma säng och jag och Dallo fick värsta rycken mitt i natten och garvade sönder åt ingenting. Typ flugor och tänder. Och varmt var där i sängen. Jag fick sova i mitten igen eftersom att jag gör så sjuka saker när jag sover. Också snor jag ju täcket och sånt..

Nu vet ni.
På återseende mitt herrskap