Godnatt

Nu är ni lite dåliga på att kommentera tycker jag.
Haha sitter hemma hos Mathias nu och kollar på jackass. Han ligger och sover som en gris.
Måste fråga eftersom att jag vet att det är flera undersköterskor som läser den här bloggen.
Igår fick jag ont i vänster sida i magen och gick bak i ryggen där smärtan kom i omgångar med typ fem sekunders mellanrum. Idag har jag ont på båda sidorna. Har ingen aning om vad det kan vara.

Nej egentligen har jag väl inte så mycket att skriva om. Vi var i Tollarp igår och träffade Daniel och Issa. Dom hade en hund som attackerade en hela tiden och skulle kramas och slicka en i ansiktet. Också satt vi och babblade en massa, åt, snackade ännu mer, kollade på porr (där var ju en som vägrade ge upp kontrollen), mobbade varandra också somnade alla efter att ha vält ner varandra från soffan ett antal gånger vid halv sju på morgonen. Att sen bli väckt typ fyra timmar senare var kanske inte det bästa jag varit med om. Men ja.
Borde vara trött nu men det är jag inte.

Skriver kanske imorgon.
God natt och på återseende mitt herrskap


Dallo    •  

Jag har köpt den perfekta julklappen till dig:D Ingen kan köpa en bättre haha!! Eller ja, jag har hjälpt tomten såklart.


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se