Fyra dagar till LG

Den här helgen gick nästan för fort.

Lördag-söndag var jag hos Angelicus Petrus Olssons ost tadam tisch. Vi typ spelade skitgubbe och något annat kortspel där man skulle kasta runt alla korten och slå vid ett speciellt, och bara för att man blev så stressad så slog man skithårt i bordet när det rätta kortet kom, så hela handen blev röd och man fick en stor buckla på tummen haha.
Sen stack hela hennes familj till deras kusiner så vi invaderade deras vardagsrum och kollade på film. Sen fick vi för oss att vi skulle smaka vin för att hennes föräldrar sa det innan dom åkte, tror jag iallafall, and so we did. Angelica drack först och sprang sen runt och såg allmänt plågad ut och skrek och lät som hon höll på att kvävas samtidigt som hon asgarvade. Så jag kunde ju inte låta bli att smaka jag med bara för att bieffekterna verkade så spännande. Men det skulle jag dock inte gjort för det var nog utan tvekan det äckligaste jag druckit haha. Det var ju typ som att äta en massa bär som alla fröknar sa att "nej dom får ni absolut INTE äta" när man var liten. Hur kan man ens få för sig att frivilligt dricka det där? Så tja... en förklaring av vår bäste Johanna från klassen hade nog varit på sin plats haha.
Ja, sen när chocken lagt sig fortsatte vi att kolla på film. Det var någon som gick på fyran om två killar i en stor affär som tävlade om en tjej. Haha han den där blonde, om ni sett filmen, var ju det mest pinsamma. Mitt i en konversation kunde han ju helt plötsligt säg något helt annat. Tja.. dagens filmer.
I söndags vaknade båda typ samtidigt, tror jag. Och efter vi ätit frukost slängde vi på oss helsnygga kläder. Typ snickar/målarbyxor och tjocktröjor och gick till ett hus på deras enorma tomt med femhundraelva djur, och målade väggarna i ett rum, det var riktigt kul faktiskt! Ibland ångrar man att man inte gick bygg...
Nåväl. Efter nån timme stack man tillbaka till staden och åkte och handlade med mamma. Köpte hårfärg och färgade innan dessutom, blev ganska mörkt, nästan svart, men det blir nog ljusare om ett tag.

Sen annars har man bara snickrat på projektarbetet och kollat på parlamentet och några andra program.

Och jag säger bara en sak, ni MÅSTE, kolla på dom här klippen. Är man inte redan på gott humör så blir man det garanterat. Man kan inte annat än älska dessa människor...
Min kära Per Andersson

Värnpliktiga som driver med befäl i Boden. Bara ett skämt egentligen, utan någon riktig kapten, men fortfarande sjukt roligt. Eller så är jag bara lättroad.

Och denna låten jag trodde att alla skulle resa sig och börja dansa till när jag var på arbetsförmedlingen i onsdags med Ida..
Varning. Låten sätter sig på hjärnan.

Sen fyller ju Bell 18 idag, GRAAAATTIIIIS xDxD
Kanske man skulle sova nu, ska till söderport imorgon och bli övertalad tillsammans med alla andra treor om att inte supa så mycket på studentdan att man somnar. Hah, som att det skulle hända. Nåja.
På återseende mitt herrskap.


BELL    •  

Taaaaaaaaack JENNÖH :D

Dallo    •  

Låter som om er helg har varit en händelserik sådan:D Synd att Gösta inte fick bli färdig bara.. Men denna veckan jäkrar i, då smäller det:D

Louis    •  

Ach, Skåpvisitation på I19 Livkomp... En modern klassiker.

Och visst fanken är det bara en kort stund kvar nu, tre dagar till stockholm! Taggad?:P


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se