En helt ovanlig tisdag

Var så kul att se att Dallo kommenterade det förra inlägget att jag var tvungen att gå in och skiva ett inlägg direkt haha.

Jaha, då var skolan igång igen, tänk om mindre än ett halvår har man tagit studenten, vad sjukt egentligen.
Men RIKTIGT najs, för det är som herr Jonas sa, man är som mest skoltrött den sista terminen, och det kan jag intyga! Känns som att man håller på med en massa meningslösa uppgifter i alla ämnen, jag menar, det är ju upploppet kvar nu, kan vi inte göra något storslaget då? ^^ Och egentligen är det ju ett bra tag tills det är juni, men ändå har vi typ inga veckor kvar tills det är över och vi drar ut på praktik på sjukhuset, tolv veckor, är inte det galet om något? Och vi har ju dessutom två lov inräknade där, tio veckors skola, AWESOME!!

Sen då?
Au pair i USA? Jobba i Norge och sen resa? Jobba i Sverige för att sen fortsätta plugga?
Jag undrar vad alla andra ska göra.. Dallo vet jag ska åka till Canada, har ingen koll på alla andras planer. Tell me?

Jaha, nähä, annars då.
Angelicus Petrus Olssons ost tadam tisch och jag var i Lund i lördags, det var najs så sant som jag heter Leif Pagrotsky. När vi kom fram till Lund letade vi efter en buss som skulle gå till nova. Efter en stunds letande i en busskur där alla siffror utom fem stod med får vi helt plötsligt syn på den och inser att vi omöjligt hinner, så efter att ha sprungit en halv meter ger vi upp och väntar istället på nästa vid den rätta busskuren. En kvart, jaha. Vi får en idé, varför inte gå och leta upp den förra hållplatsen så vi har något att göra? Lät bra fram tills vi var lost på en sne gata mitt ute i ingenstans, och tror ni inte att femmans buss än en gång kommer körandes när vi är ännu längre från the right place än förra gången? Nu jäklar springer vi och kommer vi med bussen? Självklart!
Kände mig lite som den där killen i adidasreklamen som springer efter bussen och tar en massa genvägar för att hinna med, vilket han även gör, men när bussdörren öppnas ska han inte med bussen. Det skulle dock vi. Och vi hade inga adidasskor.

Nåväl, vi var hela dagen på nova. Det bästa var ju ändå när vi letade efter toaletterna och gick runt ÖVERALLT, men hittade inte dom, vilket resulterade i att vi till slut gick och pratade om att alla fick gå på toa ute i gångarna som på det där franska slottet för några hundra år sen (sådana spännande saker får man reda på när man går på extra historialektioner, intryckt mellan Dallo och Angelica vid ett litet bord.) Iallafall, efter ett långt letande utan resultat hittar vi någon liten grej på väggen där det står var allt finns, toaletterna hittar vi på bilden, inte i verkligheten. Ännu mer virrande och TILL SLUT hittar vi den väl gömd mitt inne, bakom, äh, det går inte ens att beskriva..

Hemvägen därefter var minst lika spännande. Väl framme på stationen hade vi typ sju minuter på oss att köpa biljetter och komma med tåget efter en runda på pressbyrån. Biljetterna krånglade och jag hör Angelica skrika "FYRA MINUTER KVAR!!" nere från tunneln under rälsen. Jag springer ner och slänge en krona och femtio öre till en gatumusikant (bara för att han spelade Beatles) och får ett "TACK" ropandes efter mig medans vi kutar som aldrig förr och upp för trapporna. Där står ett tåg, var det vårt tåg? Nej. Ner för trapporna igen, förbi gatumusikanten, upp längst bort, där stod ännu ett tåg, och vart skulle det? Malmö. Ner igen, förbi gatumusikanten som nu började se lite road ut, upp för en annan random trappa. Helsingborg står det på skylten vi möts av. "VAD I HILDEGARD" tänker vi och får strax syn på ett tåg komma körandes med texten Kristianstad ovanför dörrarna. Vi andas ut.

Sen letar jag tatueringar för fulla muggar, utan något speciellt lyckat resultat. Vet du någon sida med snygga old school tatueringar så blir jag inte ledsen om du nämner några.

Sen fyllde ju Ida 19 igår, stort grattis!
Och nu vet vi även vad Dallo har sin ficklampa till,
hur man sjunger födelsedagssånger i kanon medans man jagar födelsebarnet ut ur matsalen,
hur Dallos farfar ser ut,
var Frida förvarar papperslappar,
var Johanna förvarar människor
samt att man inte ska ha bodybutter på mackan.

Nej nu ska jag gå och läsa lite Jane Austen.
På återseende mitt herrskap
1 Dallo:

skriven

Det var en välbehövlig uppdatering:) Men en anmärkan måste jag göra. Enbart till Canada ska jag inte, jag ska typ åka jorden runt också. Men annars så:) Hmm någon tatueringssida? Jag ber om att få återkomma mitt herrskap! Som sagt en mycket trevlig uppdatering. Fler sådana om man får be;)

2 Johanna:

skriven

Äntligen ett inlägg! :)

Nå, eftersom du ville veta så.. Söka till högskolan, sjuksköterskeprogrammet. Plugga TRE år till.

3 Dallo:

skriven

Nu var jag visst här igen!:)

4 Louis:

skriven

Jaa, behöver jag säga vad jag ska göra?

Lumpen, sen blir det antingen utlandstjänst följt av officershögskolan eller utbildning till kriminolog på mittuniversitetet i sundsvall, följt av polisutbildning på polishögskolan i stockholm...

Jäkla intressant, du;)

Kommentera här: