Det är najs

Nu vet mina föräldrar vem det är jag är tillsammans med.
Jag väntade mig en brutal reaktion med skrik, bråk och ovänskap.
Istället bad mamma mig ringa hit honom och äta julskinka. Förra gången jag kände honom var jag bara femton och då var det väldigt oklart vem han egentligen var och vad alla vi egentligen gjorde den sommaren för tre år sen. Men nu när jag är nitton är det upp till mig, sa hon, och mår jag bra så kommer han alltid vara välkommen.
Snacka om att man blev lättad. Jag drog mig verkligen för att berätta eftersom jag inte visste hur mina föräldrar skulle reagera. Nu känns det mycket bättre.

Köpte sjuhundra julklappar i stan idag. Detta året var jag verkligen inte ute i god tid, men fick dom sista fixade nu. Jag fattar inte hur det kan vara så galet svårt att köpa klappar, man vet ju att folk egentligen inte direkt bryr sig om vad dom får, det är mer tanken som räknas nu under julen. Ändå kan man gå runt i varenda affär och bara kolla ihjäl sig.

Var dessutom i stan igår med Petri, Ida och Emma och letade lite. Vet väl inte om det gick med någon större framgång, fick bara en och en halv köpt.
När vi var på H&M och jag snackade i mobil stod Idol-Erik ett par meter ifrån mig och gjorde samma sak. Fem meter åt andra hållet stod Calle och kollade på något. Dom gick fram och tillbaka ett gånger där jag var innan de totalattackerades av fans som skulle ha autografer, bilder och kramar. Calle skrev tålmodigt medans stackars Erik flydde fältet till ovanvåningen. Visst var det väl kul att se dom, men att dom stackarna inte ens kan gå på stan utan att bli överfallna måste vara ganska jobbigt i längden.

Nu ikväll klädde jag och Mathias granen. Eller snarare så var det jag som klädde och han tittade på och pekade mot grenarna att hänga i. Får ta en bild på den senare. Jag har för mig att granen förra året var ganska mer brutal än detta året, men jag slängde iallafall i allt jag hittade, samtidigt som vi lyssnade på punk och gapig musik, precis som förra året. Det är då det blir som bäst.

Får se vad det är Mathias garvar åt i min uppdraget-bok från hufvudstaden Stockholm.
På återseende mitt herrskapKom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se