GLÄDJE

Ja jag vet. Jag skriver alldeles för sällan..

Jag bara måste skriva om några saker som hänt nyligen.
Kan ju ta det från gårdagen. Eller från fredags rättare sagt. Vi hade avslutning i skolan där vi som vanligt satt i skånehuset eller vad det heter, efter att vi varit på skolan och ätit pepparkakor och haft frågesport i klassrummen med helknasiga frågor.
(Jonas.. Vasamuseet?!? Hur tänkte du där? Det kommer vi inte glömma i första taget.)
Därefter begav vi (Angelica, Ida och jag) oss hem till Angelicus Petrus Olssons ost tadam tisch.
Jag ringde till pappa och frågade om posten kommit, men det hade den dock inte, men han skulle ringa om det kommit något från försvarsmakten. Så när vi lagat mat och satt och åt så ringde han och det hade tydligen kommit TVÅ brev som han fick slita upp och läsa. I den ena stod det ATT JAG BLIVIT ANTAGEN TILL FLYGVAPNETS VINTERKURS I GRÖVELSJÖN UNDER EN VECKA UNDER JANUARI-FEBRUARI!!! Och inte nog med det, i det andra brevet låg en skiva med bilder från marinens sommarskola som jag var på i somras. Alltså jag fick bokstavligt talat glädjefnatt!!!!

Efter ett par timmar var även Dallo (Callina) på plats. Vi åt smörgåstårta som Ida dock ansåg platsade bättre i mitt glas och sjöng sen kareoke för hela slanten!
Sen improvoserade Dallo och jag lite och byggde ihop en tomtedräkt av en röd filt, tre kuddar, två skärp och en tomteluva. Det där fick jag (Lenny) ha på mig och dela ut julklappar som de fyra musketörerna böt med varandra.
Sen blev det urballning! Och mer kareoke tills dom flesta slocknade!

Urballning?

Igår när man kom hem från Angelicus så firade vi jul med pappas släkt här hemma, 19 pers tror jag att vi var. Hela huset fullt med andra ord, inkluderat två busungar som inte satt still under hela kvällen.
Måste bara lägga in den här bilden. Jag klädde nämligen granen för några dagar sen och jag hängde på ALLT jag hittade, försökte göra något liknande Musse Piggs gran då när ekorrarna flyttat in. Och jag tror jag lyckades. Mamma skrattade åt granen och undrade hur jag hade tänkt men det var faktiskt en och annan släkting som tyckte den var snygg. Kusin Magnus sa till och med att den var näst intill perfekt. *Stolt* Jag tror det hade med valet av musik att göra. När jag började klä granen lyssnade jag på julmusik och klädde granen i silver, lila och blått. Men när Körberg började sjunga opera spränges mitt huvud och jag bytte istället till gap och skrik musik på en gammal bränd skiva jag hittade och därmed blev granen röd, blå, lila, silvrig, gul, guldig, grön, vit och det hängde saker från ALLA grenar och ibland flera saker på varje gren.

Varsågod, vad tycks?




Sen måste jag ju bara skriva lite om dom här bilderna som jag fick hemskickade från marinen, det handlade ju ändå om de garanterat bästa tre veckorna av mitt liv. Och man kom och tänka på en massa härliga minnen och saknade Kungsholmen så det värkte i hela kroppen.. Tänkte jag kunde slänga med några bilder här också. Har man inte varit med själv så är det ju inte samma sak, men kanske kan vara trevligt att kolla ändå.



(Andra bilden från vänster är mamma, pappa, Jacke, mormor, nästkusin Jesper och hans mamma Kate med, eheh.)



Och den sista bilden laddar jag upp så du har något att skratta åt..
Den helroliga Andersson till vänster by the way.



God afton och på återseende mitt herrskap!
1 Dallo:

skriven

Jag tycker granen var stilig:) Det ska vara mycket saker!!

2 Carolin:

skriven

Hmm min unga dam! Nu skulle jag allt vilja ha lite uppdatering här:) Annars har jag ju ingenting att kommentera hahaha:D Bää på dig!

3 Alina:

skriven

nice pics;D

Kommentera här: