Let's plan

Har bestämt mig för att inte stanna på jobbet jag fick. Det går inte, jag känner det. Sedan jag kom hem igår har jag varit helt dränderad på energi, låg på soffan hela kvällen och var oerhört låg idag. Nu ikväll när det började närma sig läggdags var jag helt apatisk. Pratade med Adrian och kände bara en stor olust inför allt. Och känner jag så efter en arbetsdag är det inte rimligt att kolla fem månader framåt, eller ens en vecka.
 
Har försökt blockera ut allt i väntan på ett tillfälle att verkligen kunna fokusera och nu ikväll ska jag börja smida planer. Det knepiga är mitt sockerberoende. Slutade ju äta socker helt i juli och klarade det galant fram till december då jag valde att fuska två veckor före jul, och nu är jag stuck. Satte nyårslöfte men allt runt mig var för påfrestande så jag gave in och nu dämpar jag hellre än kämpar, trots att jag vet hur bra jag skulle må om två månader när suget lagt sig.
 
Det viktigaste är nog att jag hittar en väg som känns realistisk. Kan säkert sitta och söka jobb efter jobb men jag måste väga in sannolikheten att jag kommer trivas. Men bara att ta beslutet att inte jobba kvar lyfte stenen som fram tills nu tyngt mig orimligt mycket. Let's plan!
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se