What is up

Ska försöka ta mig i kragen och börja skriva mer. 
 
Är inne i en period där det känns som att det händer mycket rent mentalt. Efter jag tog bort gluten och socker ur kosten, samt började ta järntillskott, har jag börjat märka en viss skillnad även om jag inte kan avgöra precis vilken del det beror på. 
 
Har även börjat på psykodynamisk terapi och känner att det redan gett väldigt mycket, hon ger mig ofta helt nya sätt att tänka. Känner även en helt ny drivkraft och ett behov av en ny variant av självständighet. Även fast jag fortfarande ofta har svårt att komma igång med saker så känns det som ett mindre hinder än det gjorde tidigare. 
 
Dessutom har jag kommit in ett väldigt läs-flow, väldigt varierat. Om tjejers liv i Indien, biografier om ex. Lincoln och Hillary Clinton, svenskars uppfostran under olika årtionden, Gynnings självbiografi och en massa annat. 
 
Har sen faktiskt hittat ett sätt att hantera rastlösheten som ofta kickar in på kvällen. Tar på löparkläderna, sticker ut och springer, dansar, styrketränar, går och bara skakar av mig det. Ikväll införde jag en ny träningslek liknande drickspelet där man dricker varje gång dom sjunger "blue" i Eiffel 65s låt, men där man istället gör målvaktshopp och slänger sig på mage varje gång Bieber sjunger "boyfriend", "girlfriend" och "gentleman". Träning kan va sjukt underhållande.
 
Sen var där osttemafesten hos Sessan för några veckor sen där alla klädde upp sig. Jag, Sessan, Nour, Sam och sist men inte minst André. Innehöll madrassåkning ner för trappan, fuldans såklart, peruker och nattpromenix. Kvällen efter var det halloweenfest i stan där jag försökte mig på en modern gycklarlook, Sessan var zombie och de flesta andra killar var utklädda till tjejer. Blev mycket beerpong där tjejerna krossade killarna, vi gjorde en drink av allt i kylskåpet och det slutligen blev ballonghandboll och kattgos i säng. 
 
Imorgon blir det nya äventyr för helgen och snart är det större grejer på g.
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se