15 - Irland

Pluggade polisförberedande i Tranås när jag drog till Irland med klassen. Hade en svacka under den tiden som påverkade hur jag upplevde resan och vi hann inte se tillräckligt av landet för att jag ska kunna sätta Irland högre än på femtonde plats.
 
Men om man bortser från min situation är minnena av själva Irland väldigt fina. Folk är trevliga, gatorna mysiga och husen färgglada. Landsbygden är perfekt och byarna precis som på film. Förutom Dublin drog klassen till landets enda polisskola för att uppleva lite av deras utbildning. Märkligt nog minns jag nästan ingenting trots att det bara var fyra år sen. Irlands poliser hade enorma gula rockar och en man berättade om deras vapen. De hade även ett litet museum med polishistoriska saker. Det finns även ett par bilder från när vi medverkade på en lektion i självförsvar där det ser ut att jag dansar kasedans och en del av oss spelade squash. That's it. 
 
Men jag kan se tillbaka på resan med mer värme än jag kunde för ett par år sen, men det lockar inte att åka tillbaka.
 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se