Roadtripplaner

Är så sugen på ytterligare en road trip i USA. Har än så länge varit i New York, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Death valley, Reno, Sacramento, Grand Canyon och en massa småbyar vid gränsen Nevada/Kalifornien. Känner inte så stort intresse för mer av Arizona, New Mexico, Florida, Maine, New Hampshire, Vermont och de flesta delstater mitt i smeten så som Kansas, Arkansas, Nebraska, Utah och Oklahoma samt flera av de små på östkusten. Och vi kommer åka till Oregon och Washington innan jag drar tillbaka nästa gång så då återstår till det stora intresset: Montana, North/South Dakota, Minnesota, Wisconsin, Virginia och West Virginia, Tennessee, Mississippi, Texas och de båda Carolinas. Vill dessutom åka till sydvästra Kanada och leta ghosttowns, fick tips om det när jag satt med en karta vid en alienmack förra våren.
 
Men det hade nog krävt två eller tre resor, en för norr, en för öst och en för syd.
 
För mindre förvirring både för mig själv och för er.
Ljusgrön: har varit, röd: vill inte åka till, lila: kommer åka till snart, orange: meh, och mörkgrön: vill åka till.Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se