Hittade en lista

Snarkar du? Lite oklart. Ibland fast tyst verkar det som. 

Brukar du skratta för dig själv? Ja jösses ja, ibland helt hysteriskt om det är nåt jättekul.

Kramar eller kyssar? Oväntade kramar är jättemysiga.

Vad lyssnar du på just nu? Här hemma har det blivit en del radio med Bryant, Adele och Bieber om och om och om och om igen. Självvald musik har varit "mer jul", satyricon och five. Perfekta blandningen.

Vad har du gjort i dag? Varit och åkt skridskor med pappa och Jacob. Det var tydligen planerat sen i höst för att vi skulle göra något ihop. Resten av dagen har gått åt att spela massa sällskapsspel och pingis, läsa "Sven-Hedin institutet" och kolla på ett avsnitt av band of brothers.

Vad gör du just nu? Sitter i ett stökigt rum och svarar på frågor trots att jag borde gå och lägga mig.

Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer. Har dock inte haft en mobil på snart ett år men vanligast brukade väl va "hallå" eller "hej det är Jenny".

Antal timmar sömn inatt? Nio kanske. 

Vilka yrken har du haft? Undersköterska, dagispersonal, instruktör i sjövärnskåren, au pair, diskare, försäljare, bartender/servitris, jackhängare i garderob, marknadsundersökare, skidliftsarbetare, tidningsutdelare, reseledare, kassör i mataffär, reklamkontrollant och parkeringsvakt.

Favoritdryck på morgonen? Juice eller vatten.

Vilken film såg du senast? Naken bland vargar. Jättebra film om en man som smugglar in ett litet barn i ett koncentrationsläger då han lovat pojkens föräldrar att ta hand om honom. Detta upptäcks av några judar som jobbar med bagaget och dom ställs inför dilemmat att gömma honom eller skicka honom i döden.

 

När brukar du oftast gå och lägga dig? Nu när jag varit sjukt jetlaggad har det kunnat va när som helst mellan sju på kvällen och tre på natten.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek men övertygelsen om att man verkligen kommer passa ihop med en person.

Kommentera här: