Härlig blandning av randomness

Får väl försöka ta tag i bloggen igen.
 
Sista kvällen i London spenderades som sagt med Sophie. Vi åt skitgod sushi, jag tog några bitar med avocado, bönor och allt vad det var, också satt vi och snackade nån timme. Sen tog vi en tur förbi en skitbillig sportaffär där jag inte kunde låta bli att prova världens fulaste byxor. Hittade även en lika ful tröja och mössa som åkte på vilket Sophie dokumenterade. En man försökte va trevlig i trappan på väg ut och ryckte loss en av bandklisterlapparna från spelningen med ett "did you know that someone put stickers on you?". Vad stackarn skämdes när han upptäckte att jag hade fem stycken till och att dom var menade att sitta där, hela hans sällskap skrattade åt honom.
 
Sen gav vi oss ut i regnet och hittade ett munk-café med världens torraste och äckligaste bakverk jag smakat på evigheter. Vi snackade ett tag till, ritade ett konstverk till caféägarna bestående av en häst på en rullkärra som drömde om tiden hen var med i gangnam style-videon, och blev dragen av en bandit-ekorre.
 
Under kvällen satt jag hos Mattias och snackade med den österrikiska gamla jobbarkompisen igen, och utanför var det så obehagligt. Tänk er en lägenhet som är rätt kall och att vinden drar utanför fönstret så det nästan slår mot rutan, också hörs massa skitläskiga ylanden. Kollade ner i det läskiga dova skenet från gatlamporna och fick syn på fem rävar som strök runt. Fyfan vad rädd jag var där ett tag.
 
Hela onsdagen gick åt hemresan, kom till Kristianstad station vid halv sju på kvällen och missade bussen med tjugo sekunder så jag promenerade hem istället.
 
Igår gick jag bort till parken och trapporna vid vattnet där jag satt ett par timmar och tjuvlyssnade på folk. Det var så varmt! Handlade på vägen hem och lagade stekta aubergine- och rädisebitar med spenat, limesaft, ägg och avocado. Blev skitgott!
 
Även idag blev det parken, har världens fulaste bränna på ryggen nu, fan!
 
 

Kommentera här: