Med fortsatt brist på kamerajäkel

Det går sådär men bloggandet känner jag.
 
Var i Lund förra helgen och firade Mysfödelsedag (yes I said it). Hon hade precis flyttat in ovanför den socialistiska, antirasistiska, veganska och feministiska nationen så festen var full av intressanta människor att snacka med. Det började med att jag och My tog tåget från Kristianstad ihop, blåste upp ballonger medan folket började droppa in och fylla glasen. Vi drog sen ner några stycken till nationens festlokal där jag snabbt blev utslängd i brist på studentleg, så vi gick upp och rakade av håret på Mys kompis Edvin istället medan hennes karl Jarri somnade utspridd i sängen. Nästa dag startade med vegansk nationsbrunch tillsammans med femtioelva andra som många ville gratta My på hennes faktiska födelsedag. Sen tog jag tåget hem och snackade med en tjej som också arbetat i Österrike under senaste säsongen.
 
 
Veckan var random. Dallo och jag var och hälsade på vår svenska- och historialärare herr Jonas på vårt gamla gymnasium innan vi smög oss in på Österräng där vi kollade läget och även här blev utslängda. Sen tog vi en promenad ute på Näsbys ängar då det började regna och jag blev hysteriskt blixtfobisk, så vi satte oss som varsin boll intill vägkanten och väntade ut solen innan vi fortsatte strövandet.
 
Sen var jag hos mormor och högg ved med en fuskmaskin, fick dit fler släktingar på fika och hängde lite med Andersson som var i krokarna.
 
Igår var jag på stans lördagsloppis, gjorde några fynd, blängde argt på moderaterna och cyklade senare på eftermiddan till Dallo dit även Angelica kom. Vi grillade ute i minus sjutton grader, gick en runda med Angelicas hund Elvis, kollade på vårt gamla framtida genombrott "in kommer Gösta", satt och snackade ett tag och sen cyklade jag och Dallo in till stan och hennes karlakarl. Dallo försökte visa hennes skills att blunda med ett öga, haha hon såg handikappad ut.
 
Ska försöka ta tag i den här dagen nu, #segstartad.
 

Kommentera här: