Fartfylld vecka

Jag var på jobbintervju i söndags.
I måndags träffade jag My (Mööj) och promenerade i skogen, tog en massa bilder och snackade.
I tisdags var jag på två möten och fixade massa saker i stan. Under kvällen letade jag upp över sjuttio telefonnummer att ringa angående sommarjobb.
Onsdagen gick åt att faktiskt ringa alla dessa jäkla samtal (som jag nämnde i förrförra inlägget), utan några positiva besked. Jag var dessutom i stan och lämnade ett antal CV till de företagen som sagt att de eventuellt var intresserade.




Igår blev det ännu en runda till stan för att lämna ett CV till. Jag fick även ett par samtal ringda om jobb på andra ställen än i Kristianstad, och skrev därefter ett personligt brev som jag mailade på eftermiddagen. Under kvällen cyklade jag till FBU för att kolla läget. Har ju inte varit där på nästan ett år, med undantag för när jag lämnade utrustningen i höstas.
Bara Jönsi och Alm kvar av dom som började samtidigt som jag. Sen var där en massa nya.
De hade övning på Näsby fält med sjukvårdsmoment inlagt. Jag snackade med furir (numera sergeant) Persson om att börja som ledare istället, men då var jag tvungen att gå genom en annan organisation, typ lottorna eller hemvärnet haha.
Får väl se vart man hamnar i höst.

Idag har jag suttit och skrivit ännu fler personliga brev, fyllt i en ansökan till en folkhögskola och ringt samtal om fler jobb utanför Skåne.

Nu ikväll var jag med när M spelade en fotbollsmatch. Vi cyklade dit och jäklar vad det blåste motvind! Har precis kommit från affären och ska iväg till L om en stund och spela monopol och laga mat, vi och en annan kille som jag inte kommer ihåg namnet på.

Trevlig fredagkväll!
På återseende mitt herrskap

By the way. Jag ÄLSKAR min nya kamera!