Uppdatering yes

Jag vet inte hur det gick till, men från att vanligtvis ha runt tjugo besökare varje dag så hade jag över sextio igår. Lämna gärna en kommentar gott folk!

Nu har dagen börjat. Den sista dagen som artonåring.
Hur känns det? Inte så bra. Jag trivs med att vara arton. Det känns som att allt man varit med om i livet känns mer storslaget om man säger att man är arton, inte nitton. Samtidigt så kommer man ett år närmare vuxenvärlden som på något sätt är en härlig känsla. Året mellan att rösta och gå på systembolaget.

Måndagen denna veckan var lite som en svensk. Lagom.
Gick upp och kollade på Xena krigarprinsessan, som jag alltid äter frukost till, cyklade och tittade på skor och jackor i stan, pluggade teori på körskolan och cyklade hem för att äta.
Sen vände jag och trampade tillbaka mot staden för att träffa Stoffe. Var ett bra tag sen man satt och snackade med honom. Jag trodde seriöst att jag skulle skratta ihjäl mig, det var så jävla roligt. Vi snackade resor och helt sjuka saker vi skulle göra utomlands. Hamra in tatueringar i Malaysia, odla skägg och spela gitarr som skulle fyllas med namn på personer man träffat och bli känd som "han med gitarren" också skulle vi absolut inte åka till Finland och Indien. Sen skulle jag lära honom thailändska. Sawadi crap (hahaha) och uttal som var helt sämst. (Tack Chille!)

Sen snackade jag med Louis på väg hem. Med cyklen i ena handen och mobilen i andra var det lite halvlätt att komma någonstans och när jag skulle upp för en trottoarkant i AK-parken tappade jag mobilen och skrek innan den landade i korgen då samtalet även bröts eftersom mobilen vek ihop sig. Måste ha låtit intressant.

GODNATT
1 C.J.:

skriven

alltid kul när man får fler besökare

2 Djävulen.:

skriven

pucko!

3 Djävulen.:

skriven

sv: förstår hur du tänker och resonerar, det gör jag. dock är jag inte en sur människa, utan har bara den här "argabloggen" för att provocera människor och skriva om ämnen som skapar debatt och diskussioner. dessutom har jag ju två bloggar? just för att den här bloggen är mer negativ och den andra, min riktiga, är mitt riktiga jag.. förstår du?

Kommentera här: