Var bara tvungen..

Jag undrar om det är någon som följer den här bloggen. Kanske skriver jag för ofta nu så ingen hänger med länge haha.

Kvällen slutade bättre än dagen började iallafall. Det tack vare parlamentet där Per Andersson var med! Fast alla var roliga i programmet faktiskt, till och med Henrik Hjelt, och det är inte varje dag, jag menar, han var ju med i "playa del sol" och det var nog det sämsta skitet jag någonsin sett.

Haha jag snackade med Sara på facebook innan, om några minnen, och då kom jag och tänka på att jag skrev ner en del av det vi gjorde i min förra blogg.

"Kristianstaddagarna! Vi och cyklarna var överallt. Gjorde flygblad där det stod "Är du tjock? SYND!" på och vann tröjor. Tivolirock där du smög dig in utan att betala. Och vi drev Karlskronakillarna till vansinne efteråt vid kyrkan när jag samlade autografer på armarna. När vi var på Mora Träsk. Du, jag och 1000 ungar, men vi var ändå bäst, kunde alla låtar utantill och allt. När vi döpte gräsmattan vid Scan till AK-parken efter Asta Kask, och där låg vi på rygg och sjöng "Varför tog du min cykelpump?" för full hals. När vi satt på bänken vid cykelaffären och tyckte att samma gubbe kom cyklandes från alla håll och gick in i den affären. Kärringen på bussen som inte ville att vi skulle åka för att vi hade cyklar och vi cykla förbi bussen typ tre gånger på väg till G Köpinge för hämnd. Fan vad kallt det var, vi var tvungna att stanna hos Linnea för att låna strumpor som vi kunde ha på händerna. När vi målade tivoliparken på ketschupflaskan medans vi åt senap på mackan och vi bråka om det sista i senapsflaskan och när vi ätit klart hitta vi en ny flaska i skafferiet. När vi skulle hem till mig och genade genom en massa trädgårdar och en trägrind gick sönder och den där läraren som gick ut för att slänga soporna undrade vad vi höll på med. När vi dansade vals till musiken från den där lådan som skäggiga gubben står och vevar på. När vi gick in på stadshotellet och drog dåliga skämt och dom på hotellet fattade ingenting och trodde vi var dumma i huvudet. När vi var på rese och försökte få med folk att dansa till Mora Träsk-låtar och övertalade två tjejer att vara med. Också dansade vi när jag var med dig på det kyrkgrejet i G Köpinge och vi dog av skratt i kyrkan för min hals lät missbildat och gubben bakom oss såg ut som en moderat. Och på BK när vi klädde ut oss på toan och stoppa papper i dörren på fel ställe hon som jobbade där kom in och undrade vad vi sysslade med. Och när vi körde runt på skateboarden på gatorna i stan och alla flög åt olika håll. När vi lekte på snurrsaken vid videomix och drog kassa "Alla barnen"-historier till alla som satt uppe på balkongerna. När vi plockade blommor och gick till en pub med två svenskar och en norrman som var skitfulla och normannen fick blommorna för han var roligast. När vi var på H&M och testade typ 20 olika klädesplagg som var asfula också tog vi kort på oss och sjöng "Lumberjack"låten från vår älskade "John Cleese greatest hits", fast vi sjöng helt fel. Och när vi alltid cyklade inom max och beställde vid drive in på cykel och när vi beställt cyklade vi därifrån utan att köpa nåt. Och när vi hittade den där lyftkranen på lilla torg och vi stod och sjöng "One, two, three, four, UP AND DOWN, UP AND DOWN" och ett äldre par gick förbi och blev skitsura för att vi säkert skulle ta sönder hela lyftkranen. Och på halloween när vi klädde ut oss med mask och åkte till rese och alla punkarna skratta åt oss. Också hade vi en tävling om vem som fick flest människor att säga tack."
Haha fan vad kul med gamla minnen...

Well well.
På återseende mitt herrskap.
1 Dallo:

skriven

Jag följer din blogg med för fulla muggar:D

2 Mamma Melissa:

skriven

Gud så härliga minnen! Och vad humoristiskt du berättar om dem!:.))



Minns dem väl och återuppliva dem hur ofta ni vill!:.)



Tack för kommentaren inne hos mig också! Jag kan bara bocka och buga för att du vill prenumerera på min blogg!:.)

3 Johanna:

skriven

Fortsätt uppdatera, jag är här all the time! ;)

4 Louis:

skriven

Same here, missar så lite som möjligt (för jag kan ju inte vara överallt samtidigt, man är ju en upptagen ung man... eller nåt).



Och det var jäkligt intressant berättat, ni verkar ju ha hur kul som helst i skåne!

Kommentera här: