Jomen ja

Satte mig vid datorn i förmiddags för att skriva här, men hamnade helt plötsligt inne på någon annans blogg, och tja.. där var man fast resten av dagen, på både gott och ont antar jag.
Men det var iallafall en jättehärlig mamma som bodde i Norge som skrev den bloggen.
Nåja..

Var en riktigt kul dag igår. Ingen skola, bara ett biobesök sådär på morgonkvisten, sen var det plötsligt lov!
På eftermiddagen begav jag, Ida och Angelicus Petrus oss till Willys, där en äldre herre lät Ida gå före genom ingången och la till ett charmigt: "Varsågod min sköna." xD Ida fick verkligen kämpa för att inte börja asgarva medans hon tackade, smet förbi och gav oss därefter blicken "NU går vi lite snabbare härifrån va?" Haha.
Vi la beslag på halva affären för att därefter traska hem till mig där vi stekte lax och gjorde couscous och en totalt misslyckad sås som bara smakade dill och framför allt honung.
Resten av kvällen satt vi mest och snackade.

Haha det ballar ur.
Dock spårade det ut senare på aftonen, (förvånande va?) efter att ha tittat på Hot Shots med the one and only Charlie Sheen! Därefter lekte vi med min nya kamera och hittade alla möjliga funktioner och fulade oss så mycket som det bara gick. xD
Sen slocknade alla vid tolv efter ett försök att jaga in katten i rummet.








Idag var några släktingar här för att fira mamma som fyllde år i onsdags.

Micko

I onsdags ja. Där på kvällen fick jag ett sms från FMSK-Andersson Jessika (marinen) som var i stan för att mönstra och undrade om vi skulle gå på bio eller nåt. Det tackade man inte nej till, så en stund senare var man på väg till Kosmorama. Efter ett halvårs övervägande blev det till slut "Tropic Thunder" med Ben Stiller och Jack Black. Eftersom det sen var en timme tills filmen skulle börja gick vi en runda på staden. Vid utgången till BK stod en pytteliten pudel och darrade med enorma ögon som sa: "Snälla ta mig härifrån". Andersson och jag skrattade så mycket att vi inte fick luft.
Ja sen drog vi bara runt och snackade gamla minnen och filmer, poliser osv osv. Jag skojar inte när jag säger att hon är sjukt rolig.
Tropic Thunder
Själva filmen sen var väl sådär. Hade inte direkt någon handling och skådespelarna, särskilt Jack Black brukar vara roligare. Men men, fick träffa Andersson iallafall, and that's naaajs.

Och imorgon åker man till Höllviken på ledarskapskurs ja.. Hur ska det gå?


Nej om man skulle gå och kolla på "Tack gode Gud", Per Andersson ska ju vara med!

Ha en go vecka!
På återseende mitt herrskap.
1 dallo:

skriven

ojojoj ni kund bestämma mat till slut inte illa!! Kul o testa kameran, hittade ni funktionen som kände av leende??;) För all del, lycka till i Höllviken tror det kommer bli toppen vännen:)

Kommentera här: